Direktlänk till inlägg 27 oktober 2013
Håller på och lagar mat, titta så gott det ser ut:
Testar ett nytt recept. Soppan är enkel att göra, vilket passar bra, eftersom jag egentligen borde spendera söndagskvällen med att plugga. Förhoppningsvis smakar den gott också.
Till lunch blev det "kräpps med champinjonstuvning" från ett recept som var i Metro för några veckor sedan. Det blev gott, men var ganska mäktigt. En liten "kräpp" ligger kvar och väntar på att sambon blir hungrig i natt ;)
Igår testade jag också en ny rätt. Det blev färs- och svamppanna med pressad potatis. Vi var så hungriga och rätten var så god att jag inte hann ta någon bild innan allt var uppätet. Men jag kommer att laga detta fler gånger, så nästa gång blir det kanske en bild. Har testat lite andra grejer som jag fotat men inte skrivit om. Får se om jag tar mig tid att göra inlägg om dem med så småningom.
(Sydfransk fisksoppa på s. 181 och Färs- och svamppannan på s. 185)
Vet inte om jag tänker börja med den här bloggen igen eller om det bara är en tillfällig nyck. Livet ser lite annorlunda ut nu, men ändå ungefär detsamma. Var det inte tanken att detta skulle vara min matblogg från början? Kanske ska återgå till det....
Vaknat första morgonen i Tammerfors. Hade inget internet sista dygnet i Tyskland. Råkade nollställa stegräknaren mitt på dagen och tröttnade på det mesta. Åkte till Finland och nu känns det bättre. Igår var vi på Tammerfest, en festival med lite blan...
Första natten i Lübeck är avklarad. Igår blev det 21995 steg. Då gjorde det inte så mycket att det regnade. Då skulle vi ju bara vara inne och dansa och sedan åka buss. Idag är det värre. Idag ska vi på guidad tur i Lübeck. Och jag tog inte med något...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 | 27 | |||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|