Direktlänk till inlägg 12 januari 2014
Resternas tid är ännu inte över. Ikväll blev det en pytt på det sista av julskinkan, några potatisar, rödbetor och lök med ett stekt ägg till. Gott kan det vara med rester ändå :)
Till lunch blev det de sista köttfärspirogerna från nyårsmiddagen. Jag har visst inte skrivit något om nyår ännu. Vi stod i köket hela dagen och gjorde massor av olika tapas-rätter. Det blev med andra ord en hel del rester över. Här är bilder på ett urval av nyårsmaten:
Rödlöksbröd med rödlök och oliver på. Nästa gång skippar jag oliverna, för det gillar jag inte egentligen. Brödet blev riktigt saftigt och gott.
Majsmuffins. Jag älskar muffins. Och dessa blev riktigt goda, så de kommer jag att göra fler gånger. Gott att värma till frukost och breda lite smör på.
Från vänster: Melon med prosciutto, Tomat- och avokadosalsa, Vietnamesiska vårrullar, Tortillasnibbar och längst fram: Potatiskroketter
Vit böndipp och parmesan- och basilika-aioli
Minifrittator, mums!
Vet inte om jag tänker börja med den här bloggen igen eller om det bara är en tillfällig nyck. Livet ser lite annorlunda ut nu, men ändå ungefär detsamma. Var det inte tanken att detta skulle vara min matblogg från början? Kanske ska återgå till det....
Vaknat första morgonen i Tammerfors. Hade inget internet sista dygnet i Tyskland. Råkade nollställa stegräknaren mitt på dagen och tröttnade på det mesta. Åkte till Finland och nu känns det bättre. Igår var vi på Tammerfest, en festival med lite blan...
Första natten i Lübeck är avklarad. Igår blev det 21995 steg. Då gjorde det inte så mycket att det regnade. Då skulle vi ju bara vara inne och dansa och sedan åka buss. Idag är det värre. Idag ska vi på guidad tur i Lübeck. Och jag tog inte med något...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 | |||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 | |||
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|